Leen den Otter

Leen den Otter

Dierenarts

Ik ben geboren in Poortugaal. Na de middelbare school studeerde ik Biologie in Amsterdam, waarna ik naar Gent vertrok om een studie Diergeneeskunde te volgen. Deze studie werd in Utrecht afgerond.
In ’87 starte ik als dierenarts voor gezelschapsdieren een eigen praktijk in Rhoon. Vanwege een enkeloperatie combineer ik nu het werk in de praktijk met bestuurlijke activiteiten. Zo ben ik o.a. voorzitter van de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren, bestuurslid van AAIZOO (Animal Assisted Interventions in Zorg, Onderzoek en Onderwijs) en lid van de Taskforce Huiselijk Geweld en Dierenmishandeling.

Krista Dronkert

Krista Dronkert

Dierenarts

Ik ben geboren in Rotterdam. In 1991 heb ik een jaar Biologie gestudeerd op de Universiteit van Utrecht, omdat ik was uitgeloot voor de studie Diergeneeskunde. In 1992 kon ik alsnog starten met de studie Diergeneeskunde en heb deze in 1999 afgerond.
Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben, in Vlaardingen, Zoetermeer en Delft, ben ik de laatste vijf jaar als zelfstandig waarnemer aan het werk geweest.
Vanaf april 2013 ben ik het team van dierenkliniek Den Otter komen versterken.

Relinde Hartensveld

Relinde Hartensveld

Assistente

Na de Havo heb ik de opleiding tot dierenartsassistente gevolgd in Barneveld. In 1999 behaalde ik mijn diploma en ben ik gelijk gaan werken bij dierenkliniek “den Otter”. Mijn hobby’s zijn: uitgaan, lezen, wandelen in de natuur en natuurlijk het werken met dieren.

Nicole Veringmeier

Nicole Veringmeier

Assistente

Na mijn vmbo ben ik begonnen aan de opleiding paraveterinair in Maasland. Tijdens mijn opleiding heb ik de kans gekregen om twee bijzondere buitenlandse stages te lopen. Dat was in Fins- Lapland om te werken met husky-sledehonden en in Wales voor schapen verloskunde. In 2017 ben ik afgestudeerd en kon ik gelijk aan de slag bij Dierenkliniek den Otter. Mijn hobby’s zijn het verzorgen en rijden van paarden, winkelen, films kijken en lekker opstap gaan met mijn twee honden moeder Roni en haar zoon Kaj.

Contact

Wilt u iemand van ons team spreken, bel dan gerust naar 010-5067150.